top of page

Algemene voorwaarden

Bed & Breakfast Bellesza  streeft continu naar de beste kwaliteit van dienstverlening. Voor aankomst ondernemen wij alles om aan de verwachte standaard te voldoen. Wij verzorgen de kamer in perfectie. Daarnaast wordt de kamer voor jou vrijgehouden en kan vaak niet meer doorgeboekt worden als je op het laatste moment annuleert. Helaas zijn wij genoodzaakt annuleringsmaatregelen de treffen. Je kunt contact opnemen met jouw (doorlopende) reisverzekeraar. Wij vertrouwen op jouw begrip. De annuleringsvoorwaarden kunt u hieronder vinden. Verder gelden onze algemene huurdersvoorwaarden.

 

Voorwaarden annulering en 'no show' 

Als je op tijd bent, kost annuleren je niets. Wij hebben immers nog de tijd om de kamer te verhuren en wij doen geen onnodige inkopen. Wij hanteren hierbij onze annuleringsvoorwaarden. 

1. Indien je onverhoopt niet in staat bent geen gebruik te maken van jouw reservering, vragen wij je dit zo spoedig mogelijk bij ons te melden zodat wij de daardoor vrijgevallen datum alsnog aan derden kunnen aanbieden.

2. Bij annulering en no show rekenen wij een vergoeding. Deze vergoeding bestaat uit:

  • Tot twee weken voor ingangsdatum van de huur is de annulering kosteloos.

  • Bij annulering binnen 2 weken voor ingangsdatum is 50% van het bedrag als vergoeding verschuldigd.

  • Bij annulering binnen een week voor ingangsdatum is 75% van het bedrag als vergoeding verschuldigd

  • Bij annulering op twee dagen voor ingangsdatum is 100% van het bedrag verschuldigd

  • Bij annulering óp de dag van aankomst zelf brengen wij €45 extra in rekening voor de reeds gemaakte kosten. Indien u de boeking verplaatst naar een andere datum vervallen wel annuleringskosten en krijgt u een voucher voor de nieuwe reservering. De factuur voor de reeds gemaakte kosten ontvang je separaat. 

  • Bij een no show wordt 100% (inclusief reeds gemaakte kosten) per factuur in rekening gebracht

3. Het verschuldigde bedrag dient te worden overgemaakt op het bankrekeningnummer:

NL 27 Rabo 0102543216 ten name van Bellesza waar onze B&B deel van uitmaakt. Je ontvangt hiervoor een factuur. Deze dien je binnen 7 dagen na factuurdatum te voldoen

4. Wanneer je reeds betaald hebt, en er recht is op teruggave volgens de voorwaarden, dan zal deze evenredig worden terugbetaald.

bottom of page